logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Zorg meubilair voor bewoner, bezoeker en medewerker

In 1954 maakten wij onze start met meubilair gericht op de horecabranche. Al gauw zagen we een overlapping tussen de horeca en andere branches. Want gastvrijheid en hartelijkheid reikt veel verder dan alleen in de horeca. Ook binnen de zorg speelt de sfeer van een ruimte, zoals bijvoorbeeld de wachtkamer een steeds grotere rol. Door middel van het juiste zorg meubilair, bijvoorbeeld zorg stoelen, proberen we een sfeer neer te zetten die past bij het bedrijf maar ook bij de behoefte van de gebruiker. We streven naar belevingsgerichte oplossingen met optimaal gebruiksgemak voor de bewoner, de bezoeker en de zorgmedewerker.


Specialist in het juiste zorgmeubel

Nog meer dan in andere branches staat comfort en ergonomie centraal omtrent zorg meubilair. Want bij gebruikers met lichamelijke en/of psychische klachten moet er rekening worden gehouden met meerdere factoren, zowel in het meubilair als in de indeling van een ruimte. Voor ieder zorgmeubel kijken we kritisch naar de behoefte van de gebruiker. Past er aan de tafel één of meerdere rolstoelen?
Kunnen ouderen makkelijk en zelfstandig opstaan uit de stoel? Stofferen we de bank met een makkelijk afneembare stof? Is het meubilair zwaar genoeg zodat er niet mee geschoven of gegooid kan worden? Moet er rekening worden gehouden met een prikkelarm kleurenpalet? Allemaal vragen en factoren die bepalend zijn voor het totale interieurplan binnen de zorgbranche.


Zorg meubilair in vele stijlen

Vlakbij de Belgische grens in Goirle ligt onze showroom met ruim 4000 m2 aan interieurinspiratie. Hier ontvangen wij je graag met een kopje koffie, thee of iets fris. Samen met onze zorg managers en interieurdesigners nemen we je mee langs de verschillende interieurstijlen. Past een warm, knus en klassiek interieur bij jullie zorgorganisatie of wordt het toch modern, licht en Scandinavisch? Daarnaast is er genoeg ruimte om het zorg meubilair uit te proberen en te kijken naar verschillende stof- en kleurmogelijkheden. Zo zorgen we er samen voor dat het interieurplan naadloos aansluit bij de identiteit van jullie organisatie en de wensen van de gebruikers. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie zorgorganisatie? Neem dan contact met ons op.

De products van Vervoort

Vragen? Neem contact op

Andere branches van Vervoort

Onze branches

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis.

FAQ Zorg

Bij zorgmeubilair staat de gebruiker centraal. Hierbij gaat het doorgaans om mensen met lichamelijke beperkingen, vaak op oudere leeftijd. Het is van essentieel belang dat meubels zoals stoelen, fauteuils en banken optimale ondersteuning en comfort bieden. Gebruikers moeten moeiteloos in en uit de stoel kunnen komen en te allen tijde stabiliteit ervaren bij het opstaan. Bovendien besteden we zorgvuldige aandacht aan de keuze van materialen, aangezien hygiëne in de zorgsector van groot belang is en de oppervlakken gemakkelijk te reinigen moeten zijn.

Morgen Internet - Zorgeloos website