logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Portfolio

Ondanks onze showroom van 4000 m2, kunnen we niet ons volledige assortiment laten zien in Goirle. Gelukkig staan onze meubels op de meest uiteenlopende locaties in binnen- en buitenland. In ons portfolio vind je al deze verschillende projecten op één plek...laat je inspireren!

Sub Page Listing Image

Woonzorgcentrum W.F. Visserhuis - IJmuiden

Het binnen- en buitengevoel in deze ruimte van Woonzorgcentrum Visserhuis is op een bijzondere manier met elkaar verweven. Natuurlijke roomdividers, vele zitmogelijkheden en overal groenbeleving!

Toon details

KE Fibertec - Strijen

De verschillende ruimtes in het kantoor van KE Fibertec in Strijen, kreeg een volledig nieuwe look and feel. Fijne stoffen, neutrale kleuren en modern meubilair. 

Toon details
Sub Page Listing Image

Parc Imstenrade - Heerlen

Welkom bij Parc Imstenrade, een residentie in Heerlen waar verschillende soorten zorg onder één dak samen komen. Een plek waar men comfortabel kan wonen in een oase van rust met sfeer en stijl.

Toon details
Sub Page Listing Image

Sissy-Boy Flagshipstore - Rotterdam

Sissy-Boy opende afgelopen zomer een nieuwe flagshipstore in Rotterdam. De 1130 vierkante meter oppervlakte van het pand wordt niet alleen benut door winkelruimte.

Toon details

Matching Pool - Rosmalen

De kantoorruimtes worden overspoeld met natuurlijk licht. En door het groene kleurenpalet lijken de binnenruimtes zo door te vloeien naar buiten. Wie wil nou niet in een dergelijk kantoor werken?

Toon details
Sub Page Listing Image

Duinhotel Tien Torens - Zoutelande

Duithotel Tien Torens is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie naar de Zeeuwse kust. Prachtige kamers met uitzicht op zee en een dakterras voor een zwoele zomeravond. 

Toon details
Sub Page Listing Image

Daniel den Hoed - Rotterdam

Het creëren van een omarmende omgeving was het uitgangspunt voor dit interieur. Het industriële exterieur van het gebouw is daarom een fijne tegenhanger voor het warme en kleurrijke interieur.

Toon details
Sub Page Listing Image

Noordzee Résidence - Cadzand

Aan de Zeeuwse kust vinden we vakantiepark Cadzand Noordzee Residence. Dit park heeft al heel wat jaren menig vakantieganger ontvangen, waardoor een aantal huisjes toe waren een nieuw interieur.

Toon details
Sub Page Listing Image

De Gouden Leeuw - Zevenbergschen Hoek

Goudeerlijk genieten sinds 1853, zo luidt het motto van de Gouden Leeuw in de Zevenbergsche hoek. Daarmee is de Gouden Leeuw al vijf generaties lang in het bezit van dezelfde gastvrije familie.

Toon details

Canvas - Utrecht

Een van de populairste steden voor studenten in Nederland om zich te huisvesten is Utrecht. Maar het aanbod in de studentenstad is schaars. Daar brengt studentencomplex Canvas verandering in. 

Toon details

Villa Curnonsky - Arnhem

Villa Curnonsky is meer dan alleen een restaurant. Het is een ontmoetingsplek waar je terecht kunt voor een kop koffie, een smakelijke lunch, flexwerken, vergaderen of gewoon genieten van een goed glas wijn binnen of buiten.

Toon details
Sub Page Listing Image

De Rooi Pannen Aula's - Tilburg

Voor beide aula’s gold de stelling: think outside of the box! Het geijkte idee van een aula met houten stoelen en robuust stalen frame, mochten we laten varen. 

Toon details

Zorgbalans Weeligenberg, Saanensduin, Horstendaal

De organisatie Zorgbalans heeft twintig locaties verspreid over het gehele land. Wij kregen de eer om anderhalf jaar geleden drie locaties in te richten. Zorgbalans Weeligenberg, Saanensduin, Bennebroek. 

Toon details
Sub Page Listing Image

De Rooi Pannen - Tilburg

In dit onderwijshotel van de Rooi Pannen bevinden zich meerdere hotelkamers, een restaurant en een lobby waar alle gasten worden ontvangen met een welkomstdrankje. 

Toon details

Ridderstee - Ouddorp

De Nederlandse kustlijn is de uitgelezen plek voor een prachtige vakantie in eigen land. Vooral als je vanuit je eigen vakantiewoning zo naar de zee kunt lopen. Laat dat nou het geval zijn bij Ridderstee Ouddorp.

Toon details
Sub Page Listing Image

Park Vossenberg - Kaatsheuvel

‘Het hart van het dorp’, zo wordt Park Vossenberg door de bewoners van het Brabantse Kaatsheuvel genoemd. Een openbare plek van zes hectare grond met volop natuur die de bewoners van gaat verbinden met de dorpsgenoten.

Toon details
Sub Page Listing Image

De Mert - Swalmen

In het pittoreske Swalmen is restaurant De Mert gevestigd in een prachtig monumentaal pand uit 1901. Destijds was het een raadshuis, maar inmiddels vind je er een sterk staaltje hospitality.

Toon details
Sub Page Listing Image

Vuur & Vlam - Oisterwijk

Zelden zagen we dat het interieur zo toepasselijk was bij de naam van de locatie. Want een ding is zeker, van dit interieurconcept staat menig bezoeker in vuur en vlam.

Toon details
Sub Page Listing Image

T-Huis - Tilburg

Een plek waar de rustgevende natuur en de bruisende stad samenkomen. Het T-Huis in het Spoorpark is dé hotspot van Tilburg. Op deze ontspannende plek kun je terecht voor diner, lunch, borrel of gewoon een kopje koffie of thee.

Toon details
Sub Page Listing Image

Park Zeedijk - Herkingen

De 77 luxe recreatiewoningen van Park Zeedijk zijn gemaakt van duurzame materialen; de gevelbekleding is gemaakt WaxedWood en hout uit verantwoord beheerde bossen.

Toon details

Reyer Lafeber - Utrecht

In Utrecht vinden we brillenwalhalla Reyer Lafeber. Een optiekzaak waar de klantbeleving uiterst serieus wordt genomen en dat is te zien aan het luxe en uitgesproken interieur.

Toon details
Sub Page Listing Image

Julianahoeve Eb & Vloed – Renesse

Op camping Julianahoeve in Renesse vind je deze sfeervolle brasserie Eb & Vloed. Het restaurant en de foodcourt zijn aangekleed met de mooiste behangen, wandafwerkingen en natuurlijk de meest prachtige meubels.

Toon details
Sub Page Listing Image

NH Koningshof - Veldhoven

NH Conference Centre Koningshof bevindt zich in een buitenwijk van Veldhoven, dat maakt deze locatie de perfecte uitvalsbasis voor zakenreizigers. Hier vinden ze rust in hun drukke bestaan. 

Toon details
Sub Page Listing Image

DownTown – Veenendaal

Het moest een plek worden van ontmoeting, een gezellig gezamenlijke huiskamer. Dat is gelukt, want DownTown is de plek waar je heen gaat voor een kop koffie, een zakelijke lunch of rondkijkt voor een uniek cadeau.

Toon details
Sub Page Listing Image

Hof van Nassau - Steenbergen

Pal aan de Steenbergse haven opende Tante Louise in november 2018 misschien wel het mooiste verpleeghuis van het land. Dat werd opgemerkt, want Hof van Nassau werd genomineerd voor Zorggebouw van het 2019.

Toon details

Café Classique - Renesse

Voor de perfecte Croque-monsieur of -madame hoef je tegenwoordig niet meer uren in de auto te zitten. Want door het nieuwe Café Classique in Renesse waan je je even helemaal in Parijs.

Toon details

Restaurant 020 - Curaçao

Achter een oude tamarindeboom schuilt restaurant 020, dat voor haar nieuwe bestemming een gloednieuw interieur kreeg. Binnen is er veel gebruik gemaakt van lichte kleuren en is hout het hoofdmateriaal.

Toon details

Moor UP - Oisterwijk

Prominent aan De Lind vind je een van de meest besproken culinaire hotspots van Oisterwijk, namelijk mooR: Wining & dining. Maar mooR wilde ook more en zij besloten uit te breiden door de bovenverdieping te verbouwen.

Toon details

WZH Vliethof - Voorburg

In het karakteristieke oude centrum van Voorburg ligt WZH Vliethof. Het verzorgingscentrum biedt luxe, comfort en moderne faciliteiten in een stijlvolle omlijsting, waarbij het leven van vroeger het uitgangspunt is.

Toon details

Puur - Groede

Uit de as herrezen; restaurant Puur. In 2018 lag de strandtent in de as door een brand. Maar inmiddels heeft Puur een nieuw gezicht gekregen met een eigentijdse uitstraling. 

Toon details

't Veerhuis - Wessem

Ooit was deze plek de wachtkamer voor iedereen die de Maas over wilde steken. Een levendige ontmoetingsplaats. En dat is Café 't Veerhuis in Wessem nog steeds. 

Toon details

Vakantiepark Nieuwvliet Bad - Nieuwvliet Bad

Witte huisjes met rieten daken, houten beach lodges met veranda, grotere villa's met drie slaapkamers en infra-roodsauna. Het is lastig kiezen bij het vakantiepark Nieuwvliet-Bad!

Toon details

Hotel Kaap West - Westkapelle

Hotel Kaap West is zo'n pareltjes waar je je helemaal op vakantie waant in eigen land. Het is een 4-sterrenplus hotel in Westkapelle en biedt met zijn unieke ligging een perfecte uitvalsbasis voor een  weekend weg!

Toon details

De Leijhof - Oisterwijk

Hotel de Leijhof is een prachtige villa in het hart van het groene Oisterwijk. Van eenvoudig luxe kamer tot het meest geweldige penthouse, de standaard ligt hoog en luxe begint hier al in de basis.

Toon details
Sub Page Listing Image

De Swaen - Oisterwijk

Restaurant De Swaen heeft al een aantal jaar geleden een heuse metamorfose ondergaan, maar het ‘eindresultaat’ is te mooi om niet alsnog te delen.

Toon details
Sub Page Listing Image

De Strandzot - Zoutelande

Aan het strand van het welbekende Zoutelande ligt De Strandzot, het strandpaviljoen waar je heerlijk kunt genieten van alles wat de Zeeuwse kust te bieden heeft. Zon, Zee en Zand komen terug in het tijdloze ontwerp.

Toon details
Sub Page Listing Image

Radisson Blue - Noordwijk aan Zee

Zowel de inrichting als de muziek en menukaart zijn erop toegespitst je met alle egards te verleiden voor een cocktail of een avondje uitgaan. Welkom bij Palace Hotel Radisson Blu in Noordwijk aan Zee. 

Toon details
Sub Page Listing Image

Efteling Loonsche Land - Kaatsheuvel

In 2017 opende de Efteling een nieuw vakantiepark, genaamd; Efteling Loonsche Land. Net als voor vakantiepark Bosrijk, mochten wij ook hier de totaalinrichting verzorgen.

Toon details

Sam Sam - Enschede

Sam Sam is een begrip in Enschede! Met hun specifieke maaltijden en drankjes weten ze hun gasten op het uitgestrekte terras op de Oude Markt iedere keer weer te verrassen!

Toon details
Sub Page Listing Image

More-Itz - Drimmelen

More-Itz opende in 2017 feestelijk haar deuren en maakt sindsdien haar belofte van More Beleving meer dan waar. Vergeet het hippe Zandvoort of chique Bloemendaal, Drimmelen is ‘the place to be'!

Toon details
Morgen Internet - Zorgeloos website