logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Horeca meubilair, het specialisme van Vervoort

Een interieur dat uitnodigt om binnen te komen, te blijven en terug te keren; dat is wat je als horecaondernemer wilt. Met onze jarenlange ervaring streven wij ernaar dit voor je te creëren. Naast bijzondere gerechten en bijbehorende drankjes, speelt sfeer namelijk in iedere horecagelegenheid een steeds belangrijkere rol. Een interieur partner met een uitgebreide en diverse collectie horeca meubilair is dan geen overbodige luxe. Samen met ons team van interieur designers en verkoopadviseurs, zoeken we naar de beste samenstelling van kleuren, materialen en meubilair. Helemaal afgestemd op het concept en identiteit van jouw horecagelegenheid.


4000 m2 horeca meubilair

Wij heten je graag welkom in onze showroom in Goirle waar een kop koffie, thee of borreltje op je wacht. Want een uitnodigende en gastvrije omgeving zit al in ons DNA sinds 1954. We nemen je mee door onze showroom van 4000 m2 met volop interieur inspiratie. Hier ontdek je horeca stoelen, horeca banken, horeca barkrukken en horeca tafels in allerlei verschillende soorten stijlen.


We vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden van onze ruime collectie horeca meubilair. Samen met onze interieur designers zorgen we dat het interieurconcept tot in de kleinste details past en compleet is. Want naast meubilair, denken wij ook graag mee in de vloerkeuze, raambekleding, verlichting en wanddecoraties.


Horeca meubilair in vele smaken

Wanneer je als gast een horecagelegenheid binnenloopt, scan je de ruimte vaak snel op zoek naar het perfecte plekje om te zitten. Ga je voor actief aan de bar, zodat je mee kan kijken in de keuken, of voor de lange tafel voor het grote gezelschap waar je mee bent? Of kies je voor de relaxte loungebank of toch de stijlvolle ronde booth? Horeca meubilair zegt veel over het gedrag en gemoed van je gasten, maar ook over het type horecagelegenheid. Wij draaien onze hand nergens voor om. Of je nu horeca meubilair zoekt voor een snackbar, lunchroom of driesterrenrestaurant, wij helpen je graag met een plan. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw horecaonderneming? Neem dan contact met ons op!

Vragen? Neem contact op

Andere branches van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website